Ονομάζομαι Μακρυγιάννη Κατερίνα και κατάγομαι από την πόλη των Τρικάλων.

Από το 2007 κατέχω άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του ψυχολόγου με αριθμ. 4377/ 18-09-2007.

Έχω παρακολουθήσει πλήθος διαλέξεων, ημερίδων, επιμορφωτικών σεμιναρίων και συνεδριών προκειμένου να είμαι ενήμερη για τις εξελίσσεις στο χώρο της επιστήμης της ψυχολογίας. Είμαι κάτοχος του Διπλώματος της Τραυματοθεραπείας με τη μέθοδο EMDR– EyeMovementDesensitizationandReprocessing» ( Απευαισθητοποίηση και Επαναπροσαρμογή μέσω Οφθαλμικών Κινήσεων). Τέλος έχω υπάρξει εισηγήτρια σε ημερίδες στην πόλη των Τρικάλων και αρθρογραφώ στον τοπικό τύπο.

 • Απρίλιος 2013 - σήμερα
  Παρέχω τις υπηρεσίες του ψυχολόγου στη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης Νομού Τρικάλων « Άγιοι Ανάργυροι» όπου διαβιούν άτομα με νοητική υστέρηση.Παράλληλα διατηρώ το ιδιωτικό μου γραφείο στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων.
 • 2013
  Εργάστηκα ως συνεργάτης της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης και Κοινωνικής Ανάπτυξης Δήμου Τρικκαίων (ΔΕΚΑ) για την υλοποίηση του προγράμματος Θερμοκοιτίδες Ανάπτυξης Τοπικής Επιχειρηματικότητας και Κοινωνικής Οικονομίας όπου και παρείχα επαγγελματική συμβουλευτική σε ανέργους.
 • 2012 - 2013
  Προσέφερα τις υπηρεσίες του ψυχολόγου στην Κοινωνική Υπηρεσία Προσχολικής και Σχολικής Ηλικίας της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης και Κοινωνικής Ανάπτυξης Δήμου Τρικκαίων (ΔΕΚΑ) όπου μέσω της σενεργασίας με τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς της πόλης παρείχα ψυχολογική στήριξη σε παιδιά και συμβουλευτική γονέων.
 • 2011
  Εργάστηκα ως Εκπαιδεύτρια Σχολών Γονέων του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης όπου υλοποιούνταν σε σχολεία του νομού Τρικάλων ομάδες συμβουλευτικής γονέων και επιμορφωτικά σεμινάρια.
 • 2008 - 2009
  Εργάστηκα ως ψυχολόγος στην Κοινωνική Υπηρεσία της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας του Νομού Τρικάλων παρέχοντας ψυχολογικής στήριξη και συμβουλευτική σε ευπαθείς ομάδες.
 • 2007
  Αποφοίτησα από το τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και συνέχισα τις σπουδές μου στο Τμήμα Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και συγκεκριμένα στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών: Συμβουλευτική στην Ειδική Αγωγή, την Εκπαίδευση και την Υγεία όπου αποφοίτησα το 2012 με Άριστα.